Hyr Kaffevagnen Uno och en barista till ditt event

Kaffe är inte bara en superdryck som får oss att presetera lite bättre, lite snabbare och bli lite effektivare! Det är framförallt en otroligt social dryck. Vi möts över en kopp kaffe hela tiden och vad passar bättre än att ha en alldeles egen barista?!

Kaffecatering

Vi är vana vid att servera kaffe under alla tänkbara förhållanden! Mässor, after work, kickoff, på torget, på fotbollsplanen eller till bröllopet.. Bara fantasin sätter gränser. 

  • Vi ser självklart till så att all utrustning som behövs finns på plats.

  • Utomhus eller inomhus, regn eller solsken, snö eller parkettgolv. Allt är möjligt.

  • Vi jobbar enbart med specialkaffe som rostas av vår gode vän Costas och mjölken kommer givetvis från norrländska kossor!

13153364_992513684137908_1848513208_n-2.
wd12auaeSLiHmlrc9xMlUw.jpg

Visa upp dig och din business!

Visst skulle det vara festligt att ha en alldeles egen espressomaskin i sin monter?! Där ni kan stå och servera kaffe hela dagen.. eller ställ upp kaffevagnen på innergården vid kontoret och servera kaffe till personalen på rasten?

Vill ni kanske synas lite extra så hjälper vi er att trycka upp egna kaffemuggar så att gästerna får med sig en liten påminnelse tillsammans med kaffet!

Möjligheterna är oändliga och endast fantasin sätter gränser! Hör av er om ni skulle vilja sköta om kaffevagnen själva så kan vi säkert hjälpa till.